Design

Huisstijl ontwerp

Ook het ontwerp van jouw huisstijl maken wij volledig op maat. Wij maken daarbij gebruik van het logo dat je door ons laat ontwerpen of jouw reeds bestaande logo.

Natuurlijk houden wij rekening met jouw wensen, jouw eventuele huidige huisstijl en de doelgroep waarin jouw bedrijf actief is. Onder het huisstijlontwerp vallen standaard het briefpapier, visitekaartje en de enveloppe. Met andere zaken zoals het ontwerp van een informatiemap, notitieblok en afsprakenkaartje, kunnen we je natuurlijk ook van dienst zijn.

Logo ontwerp

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van jouw bedrijf. Het meest belangrijk bij een logo is dat het de doelgroep (jouw klanten) moet aanspreken.

Bij Mabodesign hebben wij dit als geen ander begrepen. Wij zorgen ervoor dat je binnen de kortste keren een logo hebt dat past bij jouw bedrijf en de diensten of producten die je aanbiedt. Of het nu een strak, stijlvol, speels of eenvoudig bedrijfslogo is waar je naar op zoek bent, wij zorgen dat jouw bedrijf zich professioneel kan presenteren.

Web design

Je wilt een plek op het web. Een website die jouw doelgroep aanspreekt, gebruiksvriendelijk is én eenvoudig zelf te beheren is. Mabodesign helpt je vanaf het begin tot en met het eind. Van de strategie en conceptontwikkeling tot en met de bouw, de inhoud en de zoekmachine-optimalisatie (SEO).